Az én történetem

Az edzők tipikus sablonszövege helyett az én történetem nem úgy keződött, hogy szerves része volt a sport az életemnek kiskorom óta.

Valamit igaz mozogtam mindig, de én az a tipikus elhízott gyerek voltam, akit csúfoltak az iskolában, és akitől meg sem kérdezték ebédkor hogy kér-e repetát, mert egyértelmű volt.
A túlsúly mellé így természetesen önértékelési problémák is jöttek, amiket hosszú évek után tudtam csak levetkőzni.

15 éves korom környékére besokalltam és elkezdtem őrült mód sanyargatni magam, mert hát ez a legkönnyebb megoldás a gyors fogyáshoz. Azt akkoriban nem tudtam még, hogy ez mihez vezethet, de salátán éltem és egy futás sem maradhatott ki, mert akkor olyan lelkiismeret furdalás gyötört, hogy másnap duplán szivattam magam.
Ezt az őrült életet fél évig bírtam tartani, utána szépen jöttek vissza a kilók. Itt kezdődött el az ördögi kör és a jojó effektus.
elkedztem terembe járni bár fogalmam nem volt semmiről, idővel szépen utána néztem mindennek, majd annyira bele szerettem ebbe a konditerem világába, hogy elvégeztem egy edzői képzést és utána nem volt kérdés, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.
Idővel helyreállt az egyensúly is, és a megszerzett tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően ki tudtam lépni az ördögi körből.

Miben tudok neked segíteni?

Azért hoztam létre az online programomat, hogy még több emberhez eljuthassak, és ne csak a testi célokat segítsem elérni, hanem a lelki fejlődést is, hiszen az ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb. Elérheted az álomalakod, ha fejben nem vagy rendben nem fogod tudni értékelni. Ez talán nagyobb munka, mint ledobni pár kilót. Szeretnék több magabiztos nőt látni az utcán, és szeretnék a “mankó” lenni ezen az utadon, mert együtt könnyebb. Én ott leszek a nehéz napokon, amikor nincs motivációd és nem látod a végét. Szeretném átadni azt az életérzést amit a sport ad. Ha belevágsz garantálom, hogy az életed többi területén is elindul a változás és a program végére nem csak a célod éred el, hanem teljesen más lesz az életminőséged is.

A plusz tartalmakért kövess be a többi social media felületemen is!